Általános Szerződési Feltételek.

 

1. Az Eladó

A vásárolt áruk eladója:

"Svábhús" Vagyonkezelő Kkt.
4030 Debrecen
Vámraktár u. 3.
adószám: 22811372-2-09
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Átutaláshoz szükséges adatok:
Cég neve: Svábhús Kkt.
Bank neve: Erste Bank Rt.
Bank címe: Vár utca 4., Debrecen, 4024, Hungary
Számla szám: 11600006-00000000-31065816

2. Személyes adatok

Az ügyfelek személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik, kizárólag ügyfélkapcsolat címén. 
http://bakelitfutar.hu/tudnivalok/adatvedelem.html
Minden ügyfélnek joga van helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Az Eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Vásárló külön rendelkezés hiányában beleegyezik, hogy az Eladó a regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztathasson akcióiról és újdonságairól.

3. Elállás vagy csere

Ön az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ez esetben a visszaszolgáltatási költségeket Ön köteles állni, az eladó pedig köteles az Ön által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 (harminc) napon belül visszafizetni. A visszaküldendő termékeket biztonságos csomagolásban, sérülésmentesen, postai úton, ajánlott-tértivevényes formában fogadjuk csak el.

Az elállás joga hang és képhordozók (Pl. LP, CD, DVD, Blu-Ray) csak bontatlan csomagolású termék esetén gyakorolható.

4. Szállítási és fizetési feltételek

A Bakelit Futár Webáruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A  Bakelit Futár Webáruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul és a valóságnak megfelelően kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk. A szállítási költség: 989 Ft-tól. 20 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
Fizetés: Utánvét (tranzakciós díj + 250 Ft), Előreutalás, PayPal (tranzakciós díj + 3,4%), Bankkártya

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

5. Egyéb feltételek

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a webáruházban szereplő árak és egéb adatok megfeleljenek a valóságnak, az esetlegesen szereplő hibákért ugyanakkor felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a megrendelt termék árában vagy elérhetőségében változás következett be, a megrendelőt erről e-mailben értesítjük. A termékekről feltüntetett képek egyes esetekben eltérhetnek a termék valódi külsejétől.

 

Hírlevél

Az Ön email címe

Kapcsolat

+3620/350-0491, +3630/968-4490
E-mail: bakelitfutar(kukac)gmail.com

Külső Vásár tér 3.
Debrecen
4025

20efelett

kereső

Kosár

 x 

A kosár üres

Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon sütiket (cookie-kat) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.